تبلیغات
کلاس ششم - راههای پیشگیری ازبیماری وبا
راههای پیشگیری ازبیماری وبا

راههای پیشگیری ازبیماری وبا
1- سعی کنیم برای نوشیدن آب ، شستشوی ظروف ، خوردن سبزیجات از آب لوله کشی کلردار استفاده کنیم. در غیر این صورت آب را بجوشانیم و پس از سرد شدن مصرف کنیم.

 

2- در زمان شیوع وبا از خوردن سبزیجات خام پرهیز شود. وسبزیجات و میوه‌ها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنیم.

 

3- از خوردن ماهی خام یا کم پخته که از آب آلوده گرفته شده، اجتناب کنیم.

 

4- به دیگران توصیه کنیم از شنا کردن در استخرهای عمومی و از خوردن آبمیوه و ساندویچ یا هر غذایی که احتمال داده می شود آلوده باشد، جدا خودداری کنند.

 

5- قبل از غذا خوردن و بعد از رفتن به توالت، دست‌های خود را با آب و صابون خوب بشویید.

 

6- از آشامیدن آب‌های مشكوك در پارك‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب كنید

 

7- از مصرف مواد غذایی، آب میوه و آب هویج، معجون و دیگر مواد خوراكی و نوشیدنی‌های كه توسط فروشندگان دوره گرد عرضه می‌گردد جداً خودداری كنید

 

8- حتی الامكان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده كنید

 

9- مواد خوراكی را در ظروف سر بسته، دور از مگس و حشرات نگه‌داری كنید.

 

10- زباله را در كیسه‌های مخصوص زباله نگه‌داری و در محل مناسبی دفع كنید.

 

11- غذاها باید تازه به تازه و به اندازه نیاز در یخچال و دور از دسترس حشرات و مگس نگه‌داری شود و از قرار دادن سبزی و میوه‌جات نشسته در یخچال جداً خودداری كنید

 

12- حتما بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود.

13- همیشه از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده كنید یا شیر را به مدت20 دقیقه قبل از مصرف جوشاند.

 

14- در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را كه قابل شستشو و پختن مجدد نیستند را در كنار میوه و سبزیجات نشسته وگوشت خام قرار ندهید.

 

15- برای تهیه یخ خوراكی از آب جوشیده سرد شده استفاده شود در صورتی كه از یخ به عنوان یك منبع سرد كننده برای نگهداری مواد غذایی استفاده یا آب سرد استفاده می‌شود، بایستی آنها را در پوشش مناسب قرار داد

 

16- غذاهای پخته شده مانند كوكو و .... را قبل از مصرف بایستی به حرارت داغ رساند و خورشتها را قبل از مصرف جوشاند.

 

17- در مسافرت‌ها حتما از لیوان شخصی، آب جوشیده و میوه‌های قابل پوست كندن استفاده شود

 

18- برنج پخته در فضای اتاق سریع آلوده می‌شود باید برنج را در یخچال نگهداری كرد.

 

19- در هنگام بروز بیماری وبا حتی الامكان از دست دادن پرهیز شود.

 

20- از تماس با مواد دفعی و استفراغ و لوازم آلوده بیمار خودداری شود.



[ یکشنبه 26 اردیبهشت 1395 ] [ 11:50 ب.ظ ] [ کلاس ششم ]

[ نظرات() ]